Till vem lämnar du din bil ??

Hej

Dan heter jag och är en egenföretagare på 42 år från Åstorp. Mitt rekondföretag finns 2 mil utanför Helsingborg. Från att bara kört helger/kvällar så har jag nu gått ner i tid på mitt ordinarie arbete för att hinna med. Det är otroligt kul att fler och fler hittar hit.  Jag jobbar med din bil tills jag är nöjd. Jag vet därför sällan hur lång tid en bil kommer att ta. Men normalt är mellan 7-12 timmar för de mindre paket.

Är fantastiskt bilintresserad och har hållit på med bilvård i ca 20 år.  Jag gör detta för att det är kul inte för att jag måste. Där i den stora skillnaden mellan mig och många stora Center som bara gör det ”snabbt och enkelt”. När du hämtar din bil är du garanterat nöjd !

Kika in på min Facebooksida https://www.facebook.com/dperssonbilrekond.se/   för mer uppdateringar.

Erbjuder allt från tvätt av er bil till fullständiga rekonder av varje del i bilen gås genom med stor noggrannhet Som lackskydd/lackförsegling använder jag alltid Camui Crystal Coating. detta ger en livslängd upp till 5 år. Camui är ett extremt bra lackskydd och kan inte jämföras med många andra. Läs gärna igenom recensionerna på Facebook och bilda er en egen uppfattning.. Detta lackskydd köps av mig direkt från Japan utan mellanhänder vilket också gör mig till Svensk distributör av Camui Crystal Coating .

Bara låga omkostnader och ett genuint bilintresse gör dessa priser och resultat möjliga.  Massvis med nöjda kunder och fler blir ni 🙂

F-Skattesedel finns !
DSC01379Bilden är tagen rakt in i lacken på en svart bil efter jag behandlat denna

 Jag använder bara de bästa produkterna på marknaden för det bästa resultatet och provar själv det innan jag säljer det till mina kunder. Är inte bunden till någon leverantör utan köper av vem jag vill.

Varmt välkommen !

Lämna ett svar

Ditt självklara val när kvalitet är det viktigaste !